Tak tahan tengok budak cute ni

28 Jan

blog_quick update

The youngest mechanic. Tak tahan tengok budak cute ni.

Cuteness overloaded!!!

Erti keseronokan balik kampung

27 Jan

02062013099

Kampung boys. Haha suka betul bebudak ni dapat balik kampung baba.

02062013097

Yang kecik tu tak paham apa2 lagilah tapi abang2 dia memang dah kenal erti keseronokan balik kampung. Kawasan tempat main luas, petang2 atok bawak ronda kampung naik motor, ikut baba redah onak dan duri masuk kebun haa kampung boy tak kampung boylah.

02062013103

Sikecik ni tak kalah jugak gayanya. Tunggulah dia besar sikit hihi.

Nanti dah besar boleh tunjuk diorang

22 Jan

2502201316294

Abang hasif ni memang tau. Dari adik dia kecik suka sangat nyakat. Ni ai jumpa pic lama masa adik wazif umur 5 bulan.  Abang hasif gi bantai tidur pakai topeng spiderman. Siap buat bunyi2 yang menakutkan dak kecik tu. Grrr!

Abang zarif kat sebelah tu pun sama stress haha.

2502201316298

Melalak adik wazif sudahnya. Ni ai snap lepas dia dah stop crying. Bertuah punya abang. Tapikan seronok jugak snap pics camni. Nanti dah besar boleh tunjuk diorang. Sure gelihati hehe.

Tips melembutkan hati anak

21 Jan

976123_445718955521361_1536972583_o

Share from blogger sis nini. Tips melembutkan hati anak.

Baca zikir Ya Latif seberapa banyak yang boleh, hembuskan ke ubun-ubun anak. Masa nak tidurkan dia ataupun masa dia dah lena dibuai mimpi. Kita berdoa supaya Allah jadikan anak kita seorang yang lembut hatinya dan lembut tutur katanya..insha Allah amin.

Sebelum ni pun mak selalu bagitau pasal kelebihan zikir Ya Latif ni. Selain untuk anak, boleh juga untuk diamalkan untuk suami. Masa bancuh air ke. Jom kita amalkan!

Selalu pergi saloonlah tu

16 Jan

1-IMG_3557

Cantik bulu kucing ni tau. Selalu pergi saloonlah tu haha.

2-IMG_3556

Tapi sombong. Tah pape mencik tau.

3-IMG_3561

Ai pergi rumah datuk sedara sebelah my mom. Dia memang penggemar kucing.

4-IMG_3558

Sorang lagi penggemar kucing tapi versi ganas ialah my lil hero. Punyalah dia tujal2 kawan yang tengah dok berangan dalam cage tu. Sebelum kucing tu mengamuk sakan baik ai bawak lari sikecik ni. Tapi sebelum pergi, sempat dia gegar cage tu macam nak terbalik. Apalagi mengiauuu sakanlah member ingat gempa bumi ke hape.

Mahu lemas budak kecik tu

16 Jan

599481_366916733425183_141070623_n

Do you love your family? Yes of course i do!

Alaa comelnya pic kaki parents & baby ni. Tapi bahaya kot. Sila jangan tiru aksi ini dirumah. Mahu lemas budak kecik tu haiyaaa haha.

Page 5 of 163« First...34567...1015...Last »