marathon mini celebration…

16 Jul

salam 😉

first of all, I nak thanked all of u yang sudi singgah kat my new house ni.. terharu kay.. thanks for your support guys..muah muahh!

ok, harini I nak resume my entry as usual laa..dah puas promote sana sini pasal blog baru ni..hehe

1-110720095083

taraaa! it’s besday cake for abang and hero kecik…senang marathon sekali… eh kira besday cake for newborn myrillys.com ni pun bleh gak…hehe…besday abang bulan feb. lepas and besday hero kecik was on last saturday…so we had a mini celebration within family kat rumah

‘Happy Birthday Zarif (4th) and Hasif (3rd)…Love Mama and Baba’

2-Image199

ok2, be patient…bagi mama susun the candles first..aish korang2 ni

3-Image202

then bagi baba light up the candle pulak…

4-Image203

haa…baru boleh nyanyi2 and tiup2 the candle

5-Image205

happy besday sayang! semoga menjadi anak2 yang soleh dan hidup diberkati Allah.. aminnn

and my pray for myrillys.com…semoga akan terus ceria alive disamping rillys family..aminn

6-Image210

one for adik…

7-Image211

one for abang…

8-Image215

and the rest…makan sendiri yer..hehe

9-Image224

with aunty shirah..sorry for the gelapness pic 😛

10-110720095084

and we bought satay at that nite…tapiii ada kenduri house warming lah plak jiran belakang rumah lepas ni…so kena simpan dululah satay ni

11-Image204

thanks for all the wishes for hero kecik’s besday last weekend…may all the kindness return to you…aminnn

insyaAllah…birthday celebration macam tahun lepas for the heroes akan dibuat sekali dengan open house raya nanti…;)


cheer up your day guys…!


*_mini celebration_*

welcome guys!

14 Jul

11-image264

salam guys!

welcome to rillys new mansion ;)…myrillys.com ni is a continuation from rillys.wordpress.com… my precious old blog (sedihnya nak tinggalkan that blog…sob sobb :P)…setahun setengah setia with me

yet, I’m happy to have this new baby…gitu…thanks to baba…yang all-out operate behind the scene… I just help on the graphics site.. scripting mak nenek sume he did…muah muahh!

Image218

ok2…I story sikit pasal myrillys.com ni kay…actually it’s not 100% done yet… ada lagi nak kena touch-up sana sini sket…kasi lagi meriah gitu 😉

so, kat atas tu ada a few links yang u guys can browse…

About Us – short note about rillys family
Rillysian – rillys blogger-friend list
Rillys Photostation – rillys photo album
Rillys Old Blog – rillys.wordpress.com
Rillys Awards – collection of awards

for the meantime itu jer dulu yer…;)

at the right site ni…I just put basic things first yer…let the entry jalan dulu (bak kata baba)… later on we’ll add the catchy2 things…iyolah 😛

27102008675

…and last but not least, kindly update my new link yer…hehe…thanks for ur kind support!


enjoy ur day…daa 😉



*_appreciation_*

Page 163 of 163« First...510...159160161162163