Archive | Ex-SMTI RSS feed for this section

Dah boleh join club lily n hawa

24 Jun

Cerita gi visit bff nani deliver.  Yg dah agak lama. Ampun bff semua hihi..

1-DSC_0044

Kitorang pergi hospital naik satu kereta jer. Naik vroomm bff hawa.

2-DSC_0051

Budak kecik yang gayat. Tak pernah duduk kat car seat.

4-DSC_0060

Newborn bff nani. Baby aras, now dah 4 bulan hihi. Sorry baby, late published.

5-DSC_0064

Me-bff ayang-bff hawa

6-DSC_0065

Makyang amik aura. Aummm!

7-DSC_0066

Congrates on ur new family member bff nani. Dah boleh join club lily n hawa dah.

Ampun lagi sekali uolls sebab dah lama perap entry ni dalam draft haha 😛

15th years of friendship..alhamdulillah

20 Feb

1-12122013163

Cak! Wah wah cerianya makcik.

2-IMG-20131212-WA0030

Of courselah ceria sebab ai nak story pasal my outing dengan my bffs.

Eh kitorang keluar berempat, masa ni bff ayang jadi tukang snap.

3-12122013147

Kitorang nak masuk Red Box kat The Gardens tu. Sekali tersampai awal laa pulak. So, makyong yang tengah duduk tu suggest kitorang beli karipap giant.

4-IMG-20131212-WA0034

Sambil tunggu nak karok sambil makan. Sedap!

5-IMG-20131212-WA0035

Besarkan besarkannn karipap tu.

1425508_10151830724022196_105721234_n

Ok dah selamat cek in.

From left. Bff nani, hawa, me and ayang.

6-12122013165

Time to karok!

7-IMG-20131213-WA0014

Heeeee…

8-12122013177

Pastu gi cuci mata jap.

9-12122013178

10-12122013179

11-IMG-20131212-WA0025

Amboii sakan serious memasing.

Beli perfume jer kot haha…

12-12122013174

Dah settle kat The Gardens, kitorang pergi DipnDip!

13-12122013171

Muka penuh kesabaran tunggu cekelat.

13-12122013172

14-12122013176

Kitorang pok pek pok pek sampai lebam. Tapi tak boleh balik lambat sangat. Sebab memasing ada komitmen lain pastu iaitu ambil anak2 kat nursery dan sekolah haha.

Thanks for the wonderful outing girls. 15th years of friendship..alhamdulillah.

Tetiba teringat kat dia yg bz sokmo

12 Feb

IMG-20121102-WA0006

Rindunya kat bff ai sorang ni. Lama betul tak jumpa dia dengan her kids yang kiut miut. Ni pun ai korek2 balik pic lama. Tetiba teringat kat dia yg bz  sokmo hihi.

IMG-20121105-WA0003

Ni masa dating ai baru naik  kerja lepas habis pantang. And now my youngest hero dah setahun setengah. Haha baru nak publish entry ni. Harap2 dapat catch up with u dear soonest.  With the rest of our bffs as well…

Semua jadi single sekejap

3 Jan

1-IMG-20130311-WA0017

Dating dengan bff adalah paling best lepas family.

Semua ni my bff since sek teknik kat ipoh dulu. Lama dah kot kisah dating yang ni haha ampun baru nak publish. Dating terbaru kitorang adalah year end haritu. Pergi karok haa yang tu lain entry laa naaaaa.

2-IMG-20130315-WA0005

1st time rasa ice cream cake baskin robbins. Sedap yawww!

3-IMG-20130315-WA0004

Masa ni kitorang gather sempena 15 years of our friendship.

And celebrate sekali birthday bff nani.

4-IMG-20130311-WA0019

Birthday gegirl

5-IMG-20130311-WA0007

Kitorang lepak kat area Shah Alam. Semua jadi single sekejap sebab memasing take leave masa working days. Senang takyah bawak anak2. Pastu selalunya next gath kitorang akan gather on weekend pulak so boleh ajak husband and the kids sekali. Dan begitulah kitorang rotate sampai bila2 insha Allah.

Yang pentinggg…kita enjoyyy!

Memacam pesen ada

9 Dec

1-25082013664

Asyikkknya dia layan ngantuk. Hihi kelakarlah bebudak ni bila tengok balik candid pics diorang. Memacam pesen ada.

2-25082013652

Haa dia dah jaga hehe. Masa ni otw pergi rumah my bff… apan kat Selayang. Ada buat makan2 sikit.

3-Picture 131

Ni laa tuan rumah merangkap my bff masa kat sek teknik ipoh dulu.

Tq dear jemput ai datang. Sorry entry dah basi haha.

5-Picture 128

Dengan lily bongsu. Dia dah balik hostel, kolej dah start sem baru. Adik wazif pulak dok laa hari2 ketuk pintu bilik moksu dia sorang ni. Dengan harapan nak kejut haha sian weekend nanti moksu balik ok.

Cheesedale betul

25 Nov

1-24082013651

Alaa manjanya adik dengan makyang.

Kitorang gi open house my bff ayang. Yer ini adalah kisah masa raya haritu.. haha lama gila kau perap lily oii. Kisahnya punyalah lewat kitorang sampai sebab sebelum tu gi open house tmpt2 lain dulu.. rasanya kitorang antara tetamu2 terakhir kot. Tapi atas tiket bff.. segan silu tu agak kureng sikitlah kan ayang.. hahaha.

2-Picture 095

Cobaan pertama amik pic gagal disebabkan si askar2 besar tu.. sorang lelap mata sorang pandang serong. But clap2 to adik sebab pandai pandang kamera.. yeah!

3-Picture 096

Cubaan kedua pon gagal jugekkk.. cheesedale betul.. hahaha. Abang hasif dah cun.. yang adik pulak meliuk lentok.. abang zarif tak habis2 dengan pandangan serong dia.. hahaha. Sudahnya cameraman merangkap husband kata haa cukup cukup sudah. Bawak2 laa balik. Asyik nak dapat perfect shot sampai sudah takkan dapatnya.

Apepun tq ayang sudi melayan kitorang. Sorry lama gila lily perap story mory ni. Lep u bebeh!

Page 1 of 712345...Last »