Trip to Langkawi

21 Feb

Salam all, lamanya tak update pasal my family. Rindu sangat nak berceloteh kat sini. Ok for a kick start, lily nak story mory pasal our recent trip to Langkawi! Kalau cakap pasal vacation of course the kids yang paling excited kannn…

Our flight take off jumaat petang. And of course again bebudak yang paling seronok hehe…bila anak2 happy mama baba pun tumpang happy 🙂

We stayed at Holiday Villa Langkawi. Our room was facing the pool. Aduhaiii bebudak laa paling tak keruan especially my cheeky youngest hihihi. The night yang we all sampai tu tak sempat nak terjun pool. Frust dia heee…

Kemain awal pagi memasing bangun. Breakfast dulu..banyak tempat nak gi later.

We went to the beach dulu kejap..subhanallah cantik sangat2 the view.

Then terus headed to cable car. Sebab the q memang expected congested kaw2 punya. Tapi tak tahan der menunggu so we took the express lane punya ticket.

Seronok sangat bebudak dapat merasa naik cable car. Si abang jer gayat sikit hihi..

Very nice view

Then, we went to 3D Art Museum, Langkawi. Amazing sangat2 semua hasil karya kat dalam tu. Thumbs uppp! Enjoy sangat posing my kids gi posing hahaha

Malam tu dinner kat tepi pool

Cantik sangat view..makan dinner sambil ditiup hembusan angin sepoi2 bahasa uollssss…

Esoknya gi island hopping pulak. Sakanlah my boys!

Nice pose from my lovelies

Malam tu we all dinner kat area dataran lang, langkawi. Makan shell out kat situ..okayyy not bad..licinnn habisss hahaha

Pic wajib

Last day kat holiday villa, langkawi. Pulun berendam kat pool laa jawabnya. Mama jadi supervisor jer..tak terjun hehe

Ok nak fly balik dah..muka2 kepenatan semua tapi happy and enjoy the moment we’re here. Apepun alhamdulillah trip berjalan lancar..insyaAllah akan datang bercuti lagi kat langkawi ni 🙂

Wassalam,

Mama Lily

 

No comments yet

Leave a Reply