Astro circle bagi point setiap bulan

9 May

Tengah view online bill astro tetiba nampak ada 200 points. Eh bila masa pulak ada point2 pulak astro ni kan.

ScreenShot002

So i just clicked and diverted to astro circle. Oo program baru rupanya benda ni..astro circle bagi point setiap bulan.

DSC_0375

So belek2 catalogue redemption tu nampaklah 100 points boleh redeem 2 ticket ke konsert kilauan emas semi final. Haiii redeem jer laa.

DSC_0374

Taraaa…successful. Bolehlah bagi mak abah gi tengok hihi

ScreenShot001

So pada kekawan semua. Kalau yang dah ada online account dengan astro bolehlah pergi kat website astro circle pastu login and tengok berapa point yang ada. Pastu bolehlah redeem..kalau nak simpan untuk naikkan lagi point pun boleh. Tapi beware dengan the expiry date point tu ok.

Selamat ber-astro circle!

3 Responses to “Astro circle bagi point setiap bulan”

  1. Mummydearie May 28, 2014 at 1:58 pm #

    Gitu rupanya! Tak baca pun apa bendanya Astro Circle ni.

  2. sarudin matasan April 6, 2016 at 12:30 am #

    Macam mana Saya ingin ketahui jumlah point akaun astro saya..dan bagaimana pula cara untuk saya menebusnya,harap beri penjelasan..terima kasih

  3. sarudin matasan April 6, 2016 at 12:31 am #

    Macam mana Saya ingin ketahui jumlah point akaun astro saya..dan bagaimana pula cara untuk saya menebusnya,harap beri penjelasan..terima kasih

Leave a Reply