Tidak kenal erti berjalan

16 Apr

1-IMG_5768

Hola. I’m back with story yang dah agak basi haha. Jalan2 kat Midvalley lepas wedding. Baba cari barang apa entah lupa dah.

2-IMG_5761

Deco2 sempena chinese new year. Haa kan ai dah kata agak basi haha.

3-IMG_5745

Adik wazif kalau bawa pergi mall ya Allah menguji tahap kesabaran sungguh. Naik stroller taknak. Dukung lagilah taknak. Masalahnya dia tak kenal erti berjalan. Dia hanya kenal erti berlari dan berlari. Haiii urut dada maknya.

4-IMG_5752

See.

5-IMG_5754

And see.

6-IMG_5758

Thanks to abang hasif yang gigih tolong mama haha. Pics ni semua sangat bermakna untuk masuk dalam album keluarga kita tau nakkk…

7-IMG_5759

Takleh tahanlah kejap2 stop nak tarik dia. Nak taknak kena dukung jugak. Baba bawa heavy things so takleh nak tolong. Mama jugaklah dapat chance bakar kalori heee. Thank you adik!

Blog Widget by LinkWithin

2 Responses to “Tidak kenal erti berjalan”

  1. rose azadir April 17, 2014 at 11:22 am #

    Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la sy balik yer…

    • rillYs June 20, 2014 at 2:44 pm #

      wsalam :) nanti saya singgah awak yer. thanks for dropping by!

Leave a Reply

CommentLuv badge