Pesawat mh370 doa untukmu

14 Mar

mh370-2

Seminggu dah berlalu. Masih tiada khabar berita mengenai pesawat MH370. Seminggu jugak my blog takde update. Takde mood actually. Even takde sorang pun passengers yang ai kenal dalam flight malang tu, tapi tetap terkesan dihati bila tengok video family members yang kesedihan dan penuh harapan menanti kepulangan mereka.

Ya Allah, kau kuatkanlah semangat mereka untuk mengharungi ujianMu yang berat ini. Harap mereka terus tabah dan semoga masih ada harapan untuk menemui mangsa2 dalam keadaan yang selamat hendaknya. Marilah kita terus berdoa untuk pesawat MH370.

Amin.

One Response to “Pesawat mh370 doa untukmu”

  1. Mummydearie March 20, 2014 at 2:37 pm #

    Memang kita tak kenal sesiapa pun di dalam pesawat tu tapi tumpang rasa simpati dengan nasib mereka dan sanak-saudara yang menunggu.

    Dah lama sangat dah ni. Dah penat menunggu. Dah penat juga mendengar pelbagai cerita. Harapnya dapat ditemukan sesuatu secepat mungkin.

Leave a Reply