Hampir layu dihembus angin bayu

5 Mar

1-IMG_3583

Amboi adik, senyap dia bila awek dukung. Hehe awek tu bukan orang lain, tapi my cousin. Adik wazif ni kalau stranger nak dukung tak kisahlah awek ke pakwe ke dia geleng kepala taknak. Tapi salam dia nak.

2-IMG_3587

Rombongan adik beradik my mom to Kuala Kubu Bharu.

3-IMG_3614

Kitorang serbu rumah adik tiri mak.

Syoknya lepak kat berandah luas dia ni. Masyuk jer angin.

4-IMG_3618

Tuan rumah yang pangku budak tu. Ai panggil dia pakngah. Tiga2 ni semua adik2 tiri mak. Seibu tapi lain bapa. Even lain bapa, alhamdulillah semua rapat dari kecik sampai sekarang. Including anak2 buah semua.

5-IMG_3620

Hampir layu dihembus angin bayu.

6-IMG_3647

Adik wazif dan rifqi. Sesama nak salam, sesama nak cium tangan.

Sudahnya bertarik2 tangan pastu terhantuk!

7-IMG_3651

8-IMG_3640

Main, makan, gelak, sembang. Sampai lebam semua orang hihi. Seronokkan sesekali kumpul ramai2 camni. Mengeratkan silaturrahim. Insha Allah.

One Response to “Hampir layu dihembus angin bayu”

  1. Mummydearie March 20, 2014 at 3:09 pm #

    Pemalu ek … Habis tu apasal awek cun terus suka pulak dia berdukung? Memilih sungguh tau si bujang nih 🙂

Leave a Reply