Kasi diorang keluar peluh lagi bagus

21 Feb

blog

Got this from FB.

Hahaha ai nak gelak besar dulu sebelum elaborate about the pic.

“When a software engineer get married to another software then this happens”

Haha macam terkena kat batang hidung sendiri jer. Tapi bukanlah selalu camni. Kekadang jer bila baba dan ai both bz siapkan kerja. Yang abang berdua tu pun sama leka gak hadap pc. Yang kecik dok ralit dengan our hp.

Cuma ai pastikan tak lama sangatlah. Just nak bagi diorang leka kejap. So pada yang sama situasi camni jugak. Let’s not make it a habit. Make sure diorang tak drag too long with those gadgets.

Kasi diorang keluar peluh lagi bagus!

2 Responses to “Kasi diorang keluar peluh lagi bagus”

  1. mummydearie March 4, 2014 at 11:49 am #

    Walaupun bukan software engineer, boleh bayangkan keadaan ni. Sekarang kat rumah I pun cam ni. Daddy ngan komputer, mak main game (shhhh…) Abang ngan tab, Adik ngan hp. Memang quiet aje rumah kalau memasing ngadap gadget 🙂

    • rillYs March 21, 2014 at 5:09 pm #

      nak minta food pun wassap sudahnya haha

Leave a Reply