15th years of friendship..alhamdulillah

20 Feb

1-12122013163

Cak! Wah wah cerianya makcik.

2-IMG-20131212-WA0030

Of courselah ceria sebab ai nak story pasal my outing dengan my bffs.

Eh kitorang keluar berempat, masa ni bff ayang jadi tukang snap.

3-12122013147

Kitorang nak masuk Red Box kat The Gardens tu. Sekali tersampai awal laa pulak. So, makyong yang tengah duduk tu suggest kitorang beli karipap giant.

4-IMG-20131212-WA0034

Sambil tunggu nak karok sambil makan. Sedap!

5-IMG-20131212-WA0035

Besarkan besarkannn karipap tu.

1425508_10151830724022196_105721234_n

Ok dah selamat cek in.

From left. Bff nani, hawa, me and ayang.

6-12122013165

Time to karok!

7-IMG-20131213-WA0014

Heeeee…

8-12122013177

Pastu gi cuci mata jap.

9-12122013178

10-12122013179

11-IMG-20131212-WA0025

Amboii sakan serious memasing.

Beli perfume jer kot haha…

12-12122013174

Dah settle kat The Gardens, kitorang pergi DipnDip!

13-12122013171

Muka penuh kesabaran tunggu cekelat.

13-12122013172

14-12122013176

Kitorang pok pek pok pek sampai lebam. Tapi tak boleh balik lambat sangat. Sebab memasing ada komitmen lain pastu iaitu ambil anak2 kat nursery dan sekolah haha.

Thanks for the wonderful outing girls. 15th years of friendship..alhamdulillah.

2 Responses to “15th years of friendship..alhamdulillah”

  1. mummydearie March 4, 2014 at 11:51 am #

    Seronokkan sesekali dapat keluar outing ngan BFF. Mak-mak orang ni bukan selalu pun dapat berseronok sakan.

    • rillYs March 21, 2014 at 5:10 pm #

      tu pun tgh seronok sakan boleh teringat anak hihi

Leave a Reply