Tetiba teringat kat dia yg bz sokmo

12 Feb

IMG-20121102-WA0006

Rindunya kat bff ai sorang ni. Lama betul tak jumpa dia dengan her kids yang kiut miut. Ni pun ai korek2 balik pic lama. Tetiba teringat kat dia yg bz  sokmo hihi.

IMG-20121105-WA0003

Ni masa dating ai baru naik  kerja lepas habis pantang. And now my youngest hero dah setahun setengah. Haha baru nak publish entry ni. Harap2 dapat catch up with u dear soonest.  With the rest of our bffs as well…

Blog Widget by LinkWithin

2 Responses to “Tetiba teringat kat dia yg bz sokmo”

  1. mummydearie February 13, 2014 at 2:49 pm #

    Untungnya ada kawan yang selalu mengingati macam you nih! Hope you will get to see her soon :)

    • rillYs February 13, 2014 at 5:29 pm #

      hehe saja jer u buat i blushing :P…anyway thanks doakan!

Leave a Reply

CommentLuv badge