Happy macam dapat mandi laut jer tau

10 Feb

1-31082013711

Mak abah berposing. Kitorang singgah hirup angin laut lepas balik dari kenduri kahwin kat Melaka.

2-31082013691

My heroes by the seaside

3-31082013692

Budak kecik ni lena so ai takleh join diorang lepak masa baru sampai tu

4-31082013693

Cak!

5-IMG_3485

Larat abang hasif angkat abang zarif. Clap clap!

6-IMG_3573

Tak dapat mandi manda, dapat main2 air pun jadilah

7-IMG_3562

Yeah budak kecik dah bangun. So mama dapat join diorang berjimba main air hehe. Happy macam dapat mandi laut jer tau. Daaa!

Blog Widget by LinkWithin

2 Responses to “Happy macam dapat mandi laut jer tau”

  1. mummydearie February 13, 2014 at 2:58 pm #

    Dapat cecah kaki kat air pun consider macam mandi lautlah kan. Tak sama feelingnya dengan kena simbah air paip :)
    mummydearie┬┤s last blog post ..Mengapa ya?

    • rillYs February 13, 2014 at 5:30 pm #

      hahaha simbah air paip takde feel langsungkan

Leave a Reply

CommentLuv badge