Nanti dah besar boleh tunjuk diorang

22 Jan

2502201316294

Abang hasif ni memang tau. Dari adik dia kecik suka sangat nyakat. Ni ai jumpa pic lama masa adik wazif umur 5 bulan.  Abang hasif gi bantai tidur pakai topeng spiderman. Siap buat bunyi2 yang menakutkan dak kecik tu. Grrr!

Abang zarif kat sebelah tu pun sama stress haha.

2502201316298

Melalak adik wazif sudahnya. Ni ai snap lepas dia dah stop crying. Bertuah punya abang. Tapikan seronok jugak snap pics camni. Nanti dah besar boleh tunjuk diorang. Sure gelihati hehe.

4 Responses to “Nanti dah besar boleh tunjuk diorang”

  1. Myra Jay January 23, 2014 at 11:52 am #

    Heheee, comel je gelagat mereka ;D

    • rillYs January 29, 2014 at 6:12 pm #

      takde kerja betul abang dia sorang ni

  2. mummydearie January 23, 2014 at 2:30 pm #

    Eh, tak terasa lemas ke dia tidur pakai topeng macam tu? Kalau waktu gelap tetiba buka lampu tengok ada spiderman kat sebelah instead of maknya, memang meraunglah alahai…

    • rillYs January 29, 2014 at 6:11 pm #

      orang kuat menyakat memang sanggup jer haha

Leave a Reply