Semua jadi single sekejap

3 Jan

1-IMG-20130311-WA0017

Dating dengan bff adalah paling best lepas family.

Semua ni my bff since sek teknik kat ipoh dulu. Lama dah kot kisah dating yang ni haha ampun baru nak publish. Dating terbaru kitorang adalah year end haritu. Pergi karok haa yang tu lain entry laa naaaaa.

2-IMG-20130315-WA0005

1st time rasa ice cream cake baskin robbins. Sedap yawww!

3-IMG-20130315-WA0004

Masa ni kitorang gather sempena 15 years of our friendship.

And celebrate sekali birthday bff nani.

4-IMG-20130311-WA0019

Birthday gegirl

5-IMG-20130311-WA0007

Kitorang lepak kat area Shah Alam. Semua jadi single sekejap sebab memasing take leave masa working days. Senang takyah bawak anak2. Pastu selalunya next gath kitorang akan gather on weekend pulak so boleh ajak husband and the kids sekali. Dan begitulah kitorang rotate sampai bila2 insha Allah.

Yang pentinggg…kita enjoyyy!

2 Responses to “Semua jadi single sekejap”

  1. mummydearie January 9, 2014 at 3:15 pm #

    Best buat gathering macam ni. Kalau jumpa sepurnama sekali lepas abis sekolah, memang masing-masing dok sengih2 aje tengok kelebaran size masing-masing 🙂

    • rillYs January 16, 2014 at 3:28 pm #

      can’t help laa but size tu sebab semua dah beranak pinak weee…

Leave a Reply