Rupanya kitorang yang kena surprise

31 Dec

1-31082013698

Adik kicik mana mau pigi?

Mau pigi balik kampung laa mama, please…

Ok jom!

2-IMG_3522

Haa ni laa kampung my abah kat Melaka.

3-IMG_3520

Masa ni baru balik dari wedding kat area Melaka jugak. So, we decided to singgah rumah arwah atok kejap. Kakak abah tinggal kat rumah pusaka ni lepas arwah atok dengan nenek dah takde. Al-fatihah.

4-31082013699

Ingatkan saja nak buat surprise datang mengejut. Rupanya kitorang yang kena surprise. Mak tam takde kat rumah pulak. Pergi majlis bertunang anak buah sebelah husband dia. So, kitorang restlah kejap kat pondok comel luar rumah hehe.

5-31082013705

Abang2 main kad. Yang kecik biasalah mengendeng kacau.

Bengang jer abang hasif haha.

6-IMG_3538

Bila laa aku boleh terkam kad2 ni? Tunggu jappp kanggg adik amik!

7-31082013701

Sebelum berlaku pergaduhan baik ai bawak lari si kecik ni dulu.

8-IMG_3518

My heroes by the rumah kecil tiang berapa ntah haha.

Lepas dah puas hirup udara kampung..wahh ayat tak tahannn. Kitorang pun balik laa KL terus. Sekian laporan dari orang yang nak buat surprise tapi tak jadi sobsss.

2 Responses to “Rupanya kitorang yang kena surprise”

  1. mummydearie January 9, 2014 at 3:19 pm #

    Makanya tuan rumah takda sampailah balik ke KL ya? Kesian alahai, nak buat surprise, sendiri terkena surprise. Takpa lain kali cuba lagi. Semoga berjaya 🙂

    • rillYs January 16, 2014 at 3:27 pm #

      hahaha sampai balik kl tuan rumahnya takde. itulah lenkali mmg kena call dulu huhu

Leave a Reply