Banyak nau kenangan indah

27 Dec

2911201113542

Flashback lagi. Ni masa ai pregnant adik wazif. Gi kat olympus service centre, Mont Kiara. Teman my sis gi hantar repair camera dia.

2911201113545

Haa can see the tummy..hihi. Pregnant adik wazif 5 bulan kot. Tu tengah dok tenung Plaza Mont Kiara. Dulu dari start praktikal masa study kat mmu sampai dah kerja tetap..ai kerja kat situ. Time bercintan cintun dengan baba sampai bertunang sampai kawen pun ai dok kerja kat situ gak. Banyak nau kenangan indah.

Ini namanya entry flashback dalam flashback. Daaa!

4 Responses to “Banyak nau kenangan indah”

  1. mummydearie December 27, 2013 at 12:28 pm #

    Mengimbau kenangan silam ni memang best. So sampai sekarang ke ni kerja kat situ jugak?

    • rillYs January 7, 2014 at 5:41 pm #

      oh tak kerja situ dah since 2005

  2. mimie azimask December 27, 2013 at 4:11 pm #

    kenanagan itu adalah amat indah kan.. 😀

    • rillYs January 3, 2014 at 3:52 pm #

      memang sangat indah. buat kita tersenyum jer bila ingatkan balik…

Leave a Reply