Gedebobnya adik masa ni yawww

26 Dec

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haa cerita wedding lagi. Tapi yang ni bukan recently punya wedding yang ai pergi. Agak berkurun dah jugak yang ni. Sebab adik wazif masih baby lagi masa ni..hihi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Few months back punya cerita. Ai pergi wedding company’s client kat Kuantan. Jadi wakil bos sambil tu tolong hulur wedding gift yang tak boleh dihantar by courier.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sambil tu bawak sekali my parents.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

From Kuantan with love.

Gedebobnya adik masa ni yawww.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sebelum balik tu singgah jap kat Teluk Cempedak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pic wajib.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Main pasir jer laa yer anak2.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tetiba rindunya nak gi laut. Tapi sekarang musim hujankan. Asal petang jer hujan. Lagi2 kat pantai timur katanya akan datang gelombang kedua pulak. Wallahualam. Semoga semua yang terlibat diberikan kekuatan semangat untuk mengharungi dugaan ni. Amin.

2 Responses to “Gedebobnya adik masa ni yawww”

  1. mummydearie December 27, 2013 at 1:15 pm #

    Ini asyik mengimbau zaman berbaby-baby ni? Aha, keinginan membuak-buak ke nak beranak kecil lagi?

    • rillYs January 7, 2014 at 5:41 pm #

      hahaha kes banyak sangat pending draft

Leave a Reply