Atoknya pulak rajin melayan

24 Dec

1-IMG_3505

Amboi nasi dah habis.. tangan tak basuh2 lagi makcik ni. Sakan nau dok nyembang. Ai gi wedding sedara my mom kat melaka masa ni.

2-IMG_3508

Kat belakang rumah pengantin ni ada macam mini zoo wahh gitu.

3-IMG_3511

Tu yang kemain ralit lagi my kids.

4-IMG_3506

Pastu atoknya pulak rajin melayan.

Tu yang lagi sakan nyembang maknya.

Daaa!

4 Responses to “Atoknya pulak rajin melayan”

  1. mummydearie December 26, 2013 at 11:50 am #

    Wah, mentang-mentang atoknya ada, emaknya pun ambil peluang dok makan berlama-lama sambil berborak ya. Sesekali nak juga feeling-feeling macam tu. Ini asyik ajelah rasa nak tercekik bila makan dek mengejar masa.

    • rillYs December 26, 2013 at 4:57 pm #

      mana u tahu i selalu tercekik? hahaha

  2. puan kutu December 26, 2013 at 5:58 pm #

    seronok sesekali atok tolong jaga cucu,makin rancak la mama berbual..:)

    • rillYs January 7, 2014 at 5:41 pm #

      yerlah awak sampai atok datang tanya
      dah ke? hihihi

Leave a Reply