Masuk2 jer nampak kambing golek

20 Dec

1-01122013090

Kemain happy lagi anak2 teruna ai berposing.

2-01122013099

We’re chilling at my cousin’s wedding.

The reception was held at Felda Villa Dsaji.

3-IMG_5188

Masuk2 jer nampak kambing golek. Pergh terbaik.

4-IMG_5191

My sis and her husband.

5-IMG_5198

My greenish parents.

6-IMG_5226

Cantik tempat ni. This is my second time datang wedding kat sini. 1st time masa my childhood friend kahwin tahun 2012. Ai still dalam pantang 30 hari masa tu. Tapi sebab kawan lama ai gagahkan diri pergi jugak. Kalau rajin boleh baca kat entry lama ai ni –> Puteri’s wedding

So pic kat atas ni untuk yang nak makan indoor.

7-IMG_5230

Kitorang pilih duduk kat luar. Luas sikit pemandangan. Hehe.

8-IMG_5194

Makanan pun sedap2. Tengok adik wazif makan licin okay.

9-IMG_5212

Pengantin baru dah sampai.

10-IMG_5216

Penonton dok tepi2 yer. Haha nak jugak enterframe tu.

11-IMG_5221

Cantik sangat pelamin dia.

12-IMG_5225

Congrates dear. Happy forever okay. Amin.

13-IMG_5233

Ai pun nak tumpanglah berposing. Tapi segan nak jalan ke pelamin sana nun. Kat depan ni pun boleh amik feel jugak.

14-IMG_5242

Alhamdulillah dah kenyang. Dah puas bergambar. Dah puas pok pek dengan relatives. It’s time to balik yuk.

15-IMG_5245

Sebelum tu singgah jap kat klcc. Saja bagi the kids tengok suasana malam kat sini.

16-IMG_5252

From klcc with love.

Bye!

4 Responses to “Masuk2 jer nampak kambing golek”

  1. Myra Jay December 23, 2013 at 1:32 pm #

    Tengok kambing golek tu memang menarik perhatian 🙂

    Baju pengantin pun cantik 😀

    • rillYs December 24, 2013 at 5:42 pm #

      kan..memang tak senang duduk makan malam tu

  2. mummydearie December 24, 2013 at 2:57 pm #

    Amboi, seriusnya pengantin lelaki! Tu mesti takut tak sempat nak merasa kambing golek tu.

    Aha, anak-anak ada kat belakang camna ya nak berposing ngan bapaknya kat atas pelamin? Susah betul gini nak mengimbau zaman kompang-kompang dulu 🙂

    • rillYs December 24, 2013 at 5:40 pm #

      memang susah u. dapat bergambar kat sipi2 pelamin pun dah bersyukur

Leave a Reply