Dah macam nak berumahtangga kat sini jer bang

18 Dec

SAMSUNG

Family portrait masa adik wazif baru 3 bulan.

Ya Allah sian adik melentok habis. Sorry sayang mama tak perasan. Ishk2 my bad. Tengok pic ni baru perasan.

2-0311201215789

Masa ni ada PC Fair kat Midvalley.

3-0311201215802

Muka tak boleh blah baba nak ngayat harga.

4-0311201215792

5-0311201215799

6-0311201215800

Abang zarif dan hasif memang pantang nampak game.

7-0311201215803

Dah macam nak berumahtangga kat sini jer bang?

SAMSUNG

Dengan peneman setia, makcik bongsu.

SAMSUNG

Baru teringat. Yer laa masa ni baru habis pantang. Gigih minta simpati kat lemak tolonglah berkurang kat badan ni.

10-0311201215808

Nasib baik abang berdua ni dah boleh harap. Takdelah mengelenyah mama nak handle baby. Hehehe maklumlah 6 tahun takde baby. Kekok pulak bila bawak dia gi mall. Tapi sekarang setahun sudah berlalu mama dah expert. Hahaha tapi baby baru tak masuk dalam wishlist 2014 laa. Melainkan rezeki dariNya…haaaa.

6 Responses to “Dah macam nak berumahtangga kat sini jer bang”

  1. Myra Jay December 23, 2013 at 1:34 pm #

    Comel pic last tu 🙂

    • rillYs December 24, 2013 at 5:41 pm #

      pic yg sangat susah nak amik hehe

  2. melly December 23, 2013 at 2:13 pm #

    handsome -handsome anaknya
    :-)\

    • rillYs December 24, 2013 at 5:41 pm #

      eh tenkiu..hehe

  3. mummydearie December 24, 2013 at 3:12 pm #

    Terkejut sekejap tengok berkendong baby tadi 🙂 Tahunya si kecil tu dah tak main kendong-kendong lagi dah sekarang ni.

    • rillYs December 24, 2013 at 5:38 pm #

      wachaaa haha tetiba

Leave a Reply