Main punya main dia gi smack down kawan tu

17 Dec

1-23082013608

Adik beradik abah datang rumah haritu.

Saja gather2.

2-23082013610

Budak kecik baju hitam tu dok pusing2 cari mama dia yang jadi camerawoman.

3-23082013617

Ok nenek selamatkan dia yang baru nak nangis. Haha adik adik.

4-23082013623

Brothers. From left abah, paktam dan pakteh.

Iras2 jer tetiga kan. Masa kekecik kitorang adik beradik selalu confuse mana satu abah. Bukan kitorang jer, cousins pun sama. Mana satulah bapak memasing. Hihihi.

5-23082013630

Adik wazif suka ada kawan sebaya dia datang rumah. Kalau tak asyiklah bergomol dengan abang2 dia yg dah sekolah tu. Tak in betul. Hahaha.

6-23082013631

Tapi main punya main dia gi smack down kawan tu. Haishhh!

7-23082013636

Pic wajib.

Ini baru separuh jer kot family sebelah abah. Adik beradik abah semuanya 12 orang kot. Hahaha lupa dah nanti nak kena kira balik.

8-23082013637

Sembang gelak makan sembang gelak makan sampai tengah malam. Hahaha jealous betul masa ni. Bila diorang dah balik sesi mengemas pun bermula. Penat pun takpe seronok ramai2 datang ni. Tetamu datang bawak rezekikan. Diorang balik pun Insha Allah hapuskan sekali dosa2 kita. Amin…

2 Responses to “Main punya main dia gi smack down kawan tu”

  1. mummydearie December 24, 2013 at 3:14 pm #

    Besarnya keluarga. For sure kalau berkumpul semua memang hiruk pikuk dan best,kan. Ada tak sesiapa yang hilang anak masa berkumpul ramai-ramai cam ni? Kalau my family, bila berkumpul aje adalah yang hilang – pakaian dalam memasing 😀

    • rillYs December 24, 2013 at 5:38 pm #

      anak hilang takde. tapi tetiba anak org ni meraung anak orang tu melalak ada hahaha

Leave a Reply