Memacam pesen ada

9 Dec

1-25082013664

Asyikkknya dia layan ngantuk. Hihi kelakarlah bebudak ni bila tengok balik candid pics diorang. Memacam pesen ada.

2-25082013652

Haa dia dah jaga hehe. Masa ni otw pergi rumah my bff… apan kat Selayang. Ada buat makan2 sikit.

3-Picture 131

Ni laa tuan rumah merangkap my bff masa kat sek teknik ipoh dulu.

Tq dear jemput ai datang. Sorry entry dah basi haha.

5-Picture 128

Dengan lily bongsu. Dia dah balik hostel, kolej dah start sem baru. Adik wazif pulak dok laa hari2 ketuk pintu bilik moksu dia sorang ni. Dengan harapan nak kejut haha sian weekend nanti moksu balik ok.

4 Responses to “Memacam pesen ada”

  1. AreLeez December 9, 2013 at 9:19 pm #

    windu kat moksu la tuh. so, sweet..

    • rillYs December 17, 2013 at 5:39 pm #

      budak kecik pun pandai nak bersweet bagai hihihi

  2. mummydearie December 10, 2013 at 2:40 pm #

    Budak-budak kalau dah ngantuk, kat mana pun dia landing aje. Kadang-kadang kelakar, kadang tu kesian pun ada.

    • rillYs December 17, 2013 at 5:29 pm #

      memula mcm kelakar tp pastu mcm kesian pulakkan

Leave a Reply