Bolehlah start hantar barcode

6 Dec

06122013111

Inilah dia barcode2 susu dutch lady my kids. Tiap2 bulan ai kumpul dan hantar kat dutch lady balik. Bila dah cukup point nanti boleh redeem barang kat katalog diorang. Nak tahu lagi detail? Meh ai story.  Sharing is caring maa.

ScreenShot001

Susu dutch lady ni berbaloi sangat harga dia. Yang 1kg pack for 1,2,3 years old tu tak exceed RM25 pun. Tengok promotionlah kekadang can drop till RM19! My lil wazif dalam sebulan dia consume 6 packs of 1kg ni. Tu tak campur abang2 dia punya lagi. Mana ai tak gila nak mengumpul the barcodes! Rugi woooo kalau tak join.

ScreenShot002

Abang2 wazif minum susu dutch lady yang 6+ years ni. Tapi ai campur jugak dengan susu calciyum from nestle tu. Yang flavour chocolate tu. Mak dia pun curi2 minum haha. Yummy sangat ok! So diorang minum selang seli dengan yang ni.

Ok cakap pasal the points. U guys boleh jadi member club dutch lady ni by registering online kat website dia DUTCH LADY

ScreenShot001

Haa ni rupa website dia. Ok once dah register bolehlah start hantar barcode susu ur kids. Cara penghantaran u guys have to download the redemption form kat dalam website tu jugak.

ScreenShot002

Haa boleh klik kat Point Accumulation & Redemption form tu ok. Kalau nak tengok barang apa boleh redeem bolehlah klik kat redemption catalogue tu. Tapi kalau point belum cukup takpe. Hantar jer barcode tu bebanyak dulu nanti diorang akan update dekat account kita our accumulated points. Senangkan?

06122013112

Selain susu ai hantar jugak barcode for diapers. My lil wazif pakai brand drypers.

2012 WWD (sizeL) overview_v2

Sebulan dia pakai 2 pack size L ni. So point untuk pampers ni agak lama sikit nak kumpul bagi banyak. Dia bukan macam susu lebih dari 5 pek sebulankan. Ok takpe janji boleh redeem something. Meh ai story pasal collecting point for drypers pulak.

Sama jugak boleh register online kat website dia —> DRYPERS

ScreenShot003

Haa ni rupa website dia. Ok for drypers club ni dia ada 2 cara.

ScreenShot004

Satunya boleh hantar barcode untuk dapatkan voucher/discount coupons.

ScreenShot006

Lagi satu cara boleh join redemption program.

ScreenShot005

Kumpul dulu barcode banyak2 biasanya drypers bagi masa dalam 6 bulan. Macam promo kat atas ni sampai Dec 2013. Pastu gi belek kat katalog dia apa yg suits ur points and ur needs. Then bolehlah redeem. Simplekan?

Apelagi jom kita!

4 Responses to “Bolehlah start hantar barcode”

  1. puan kutu December 6, 2013 at 9:48 pm #

    tadi baru terima msg dr drypers,katanya tahun depan tak guna dah barcode utk redeem..sy pun tak redeem lagi ni..nk kena buat la sebelum hujung taun

    • rillYs December 9, 2013 at 2:48 pm #

      oo yer ke. takde pulak diorang announce kat website drypers. tapi last redeem mmg end this year. cepat2 redeem yuk!

  2. mummydearie December 10, 2013 at 2:43 pm #

    Oh, tak dapatlah I join sama nampaknya. Guna jenama berbeza. I ni kan loyal customer utk banyak jenama tapi tak pernah pulak jenama ni bagi hadiah kat I. Sedih tau.

    • rillYs December 17, 2013 at 5:26 pm #

      haha tetiba emo disitu eh

Leave a Reply