Awesome sebab mak abah ikut sama

5 Dec

1-IMG_4832

First time ai masuk Kenanga Mall. Haha tutup muka malu wehh. Kesian betul. Orang dari luar KL berduyun2 dah datang sini ok. Dari raya haritu dengar orang memborong kat sini. Haritu pergi pun kebetulan jer lepas balik dari KLCC tu.

2-05112013005

Gila kau 7 tingkat rupanya. Ke lebih? Memang taklah my parents nak tawaf semua level. Jangan kata diorang dik non, ahkak pun surrender. Husband dengan my 2 heroes jer berjaya tawaf all levels. Clap2. Sementara tunggu diorang, ai lepak dengan my parents kat kerusi urut ni. Syoknya kalau ada benda alah ni kat rumah. Sigh kenapalah kau mahal sangat nak dibeli?

3-05112013006

Situasi lepas diorang baru terasa penatnya.

Yang adik tu buat gimik jer join.

4-IMG_4831

Yang banyak memborong adalah makcik bongsu ni. Haa memanglah sakan memborongkan dah tu kerja asyik ngepau jer. Phew. Lap peluh.

5-IMG_4834

Tq abang hasif.

6-05112013007

Dah berpenat lelah bagai, kitorang singgah kedai makan sepupu abah kat pantai. Pekena satay!

7-05112013008

Makan jangan tak makan abang hasif oii. Faberet dia ni.

8-IMG_4836

Shirah over. Yang pasti hari outing kitorang sefamily for that weekend memang awesome. KLCC dan Kenanga Mall jer pun haha. Awesome sebab mak abah ikut sama. Dan yang pasti of courselah ada penatnya. Tapi sebab esoknya ahad.. yippie disitu.. daaa!

8 Responses to “Awesome sebab mak abah ikut sama”

  1. puan kutu December 6, 2013 at 9:41 am #

    makn sate paling awesome.hakhak

    • rillYs December 9, 2013 at 3:18 pm #

      tapi bila sangkut celah gigi geram haha

  2. mummydearie December 6, 2013 at 12:12 pm #

    I pergi sekali masa baru buka dulu. Kedai pun tak banyak lagi yang dibuka. Sampailah la ni belum pernah jejak kaki lagi. Kesian jugalahkan… Sesekali pergi, seharusnyalah memborong, rugi kalau tak borong 😀

    • rillYs December 9, 2013 at 2:52 pm #

      raya tahun ni u gi laa memborong hiks

  3. Myra Jay December 6, 2013 at 3:15 pm #

    Memang happening outing bersama family kan 🙂
    Lps penat soping makan2 plak 😀

    • rillYs December 9, 2013 at 2:49 pm #

      lagi best bila balik terus tidur hahaha

  4. AreLeez December 7, 2013 at 12:23 pm #

    penat yg b’baloi gitu..!

    • rillYs December 9, 2013 at 2:46 pm #

      hehe penat selalu camni pun takpe

Leave a Reply