Mat2 lopong

3 Dec

1-0903201316338

Kemain happy bebudak ni gi tengok drift kat speedcity, seri kembangan. Mama diorang jer yang rasa bingit gila oii tempat drift ni. Dah tu sape suh ikutkan? Hallahhh dah terjanji manismu dengan the kids kekonon nak teman diorang follow baba gi sini. Tak sangka pulak very the aiyoooo kebingitannya. Pasrah.

2-0903201316341

Telinga sakit mata pun silau gila dengan sinaran lampu yang super mak aii macam kena panah mentari tusukannya. Tu diaaaa kata kau.

3-0903201316342

Mat2 lopong.

4-0903201316343

Dan melopong lagi. Bila nak balik oii hahahaha gila annoying laa mak korang ni.

5-0903201316344

Kat tepi track ni ada gerai2 jual makanan. Disebabkan kebingitan yang tak mengenal erti lelah itu.. tiap kali nak order makan apa kau pun kena sama jerit sebab nak tandingi kebisingan yang sedia ada. Kalau rasa nak terpekik terlolong meroyan macam hape jer sebab nak releasekan tension ai rekemen tempat ni. Terbaik.

6-0903201316345

Akhirnya u ollsss akhirnya.

Baba ajak balik……..daaa!

4 Responses to “Mat2 lopong”

  1. mummydearie December 4, 2013 at 3:32 pm #

    Hahaha, kesian maknya hai! Masa ni bolehlah praktis suara nanti kat rumah nak main jerit-jerit ngan bujang bertiga tu senang sikit.

    Boleh juga bawa my sons ke sini, tukar selera & halwa telinga mereka. Asyik dengar mak aje pitching tinggi, kali ni boleh dengar bunyi yang lain-lain juga 🙂

    • rillYs December 5, 2013 at 3:38 pm #

      yes baik u bawak diorang pergi.. hihihi

  2. puan kutu December 6, 2013 at 9:47 am #

    anak2 laki ngan bab tempat cmni mmg la happening utk depa..kita ni je tak berapa msuk..kena proses girl sorg kot..buat geng.hakhak

    • rillYs December 9, 2013 at 3:17 pm #

      amin dulu hihihi

Leave a Reply