Taktahu laa apa yang menggelikan hati

2 Dec

1-25082013660

Kelakar laa adik ni.. kemain dipeluknya abang hasif dia.

2-25082013661

Haa tak habis lagi.. bagi kiss kat pipi pulak.

Jeles abang zarif dibuatnya.

3-Picture 098

My cousin ada buat makan2. Ala2 mini family gathering gitu.

4-Picture 108

Dari kiri maksu, maklang dan mak. Allah hai.. sorry maksu salah timing pulak snap pic ni. Tengah baik punya nak menyuap makanan.. hehe.

5-Picture 113

Makan, pokpek, posing.. makan, pok pek, posing. Dan begitulah seterusnya sampai memasing surrender nak balik.

6-Picture 101

Rumah my cousin ni betul2 kat belakang pusat stesyen minyak, putrajaya eh cyberjaya. Taktahu laa ape nama betul pusat tu.. tapi daku agak2 jer lah sebab penuh dengan tanker kata kau.

7-Picture 105

Kitorang kat level 7 kot tak silap. Kemain asyikkk angin dia. Pergh!

8-Picture 116

Taktahu laa apa yang menggelikan hati anak teruna sorang ni. Kelakar pulak tengok. Lama gak kitorang melepak kat sana. Banyak sangat benda memasing nak update kekdahnya. Bila balik rumah, perut dah kenyang.. terus tidur.. daaa!

6 Responses to “Taktahu laa apa yang menggelikan hati”

  1. puan kutu December 2, 2013 at 10:34 pm #

    Klu dah reramai tu ada jela yg menggelikan hati dia..seronok camni makan reramai,lepak2,gosip2.hehe

    • rillYs December 3, 2013 at 6:05 pm #

      pastu tuan rumah yg pengsan nak mengemas haha. takpelah bukan selalukan

  2. Myra Jay December 3, 2013 at 9:24 am #

    Best kan kalau tingkat tinggi kena angin fuhhh nyaman je 🙂

    Rumah My Mum tingkat 6

    • rillYs December 3, 2013 at 5:17 pm #

      tingkat tinggi mmg syok. tapi gayatnya bila tgk bawah hihihi

  3. mummydearie December 3, 2013 at 2:18 pm #

    Wah, masa jemput makan-makan nilah kita dapat berpotpet, potpet tanya khabar dan gosip sikit-sikit (sikit ajelah…) Hari bekerja memasing pun sibuk, kan.

    • rillYs December 3, 2013 at 4:56 pm #

      habis semua topik artis pun masuk sekali hahaha

Leave a Reply