Kekadang jadi singa betina

29 Nov

1-IMG_4789

Bonded. Alaa cair mama tengok pic ni tau.

Terus buat profile pic kat fb nun.

2-IMG_4701

Sesi lepaking dengan family yang recent sekali adalah ke KLCC.

Actually nak gi amik abah saya kat KL Sentral. Dia baru balik dari Ipoh. So, alang2 abah saya cakap jumpa kat KLCC jerlah. Saja bagi bebudak main playground kat sana.

3-IMG_4759

Mak dan abah saya.

Dulu kekecik diorang rajin bawak saya adik beradik gi taman. Sekarang kita pulak bawak diorang gi taman dating.

4-IMG_4827

Rayuan minta dukung.

5-IMG_4733

Dengan lily bongsu yang makan hati sebab dah sama kembang dengan kakak dia.

6-IMG_4717

My nyawa(s).

7-IMG_4734

Bila anak2 happy, mak pun happy!

8-IMG_4738

Abang2 tak larat dah dik oii…

9-IMG_4744

Menguji stamina.

10-IMG_4750

Alaa sian takde yang nak tolong swing2 kan dia.

11-IMG_4794

Bila abang2 willing, kemain happy dia!

12-IMG_4741

Saya. Mak kepada 3 hero lelaki. Kekadang jadi singa betina..hahaha.

13-IMG_4720

Happiness. Alhamdulillah…daa!

4 Responses to “Kekadang jadi singa betina”

  1. mummydearie December 2, 2013 at 4:23 pm #

    Bukan setakat singa betina, serigala jadian pun boleh juga. Yalah, mak-mak macam kita ni memang terkenal dengan super powernya 😀

    • rillYs December 3, 2013 at 6:06 pm #

      kalau takde superpower boleh resign jadi mak hahaha

  2. puan kutu December 2, 2013 at 10:49 pm #

    jadi singa betina tu biasalah,budak2 mm byk ragam..pic first tu sweet sgt..playground mmg tempat terbaik utk hiburkan anak..atok nenek pun tumpang berdating ekk..:)

    • rillYs December 3, 2013 at 6:05 pm #

      parents lily memang dok serumah sekali. kalau outing kemana2 dan diorang pun takde apa plan memang akan bawak sekali hehe

Leave a Reply