Rombongan pakcik nuar dan makcik kiah masuk istana

26 Nov

1-20130101_115306-1

Sesi menapak naik ke istana.

SAMSUNG

Phewit! Here we’re! Dekat Pameran Raja Kita, istana negara lama.

Cerita ni dah almost a year kot. See adik pun still baby2 lagi. Baru 5 bulan rasanya dia masa ni. Takpelah janji ada cerita nak distory morykan kat sini.. hihi.

SAMSUNG

Antara bahan2 pameran kat dalam istana tu.

SAMSUNG

Dan lagi.

5-20130101_122326

Kalau pergi tempat camni.. ramai2 lagi syok. So ai pun angkutlah semua adik beradik dengan my parents sekali. Bukan selalu dapat merasa masuk istanakan. Tengah ada pameran ni baiklah pergi jenguk.

6-20130101_121126

Nak jugak posing depan ni. Bambamnya daku masa ni.. hahaha. Yerlah baru 5 bulan gave birth. Sekarang pon bambam gak tapi ada sikit kuranglah keberatan tu.

7-20130101_121021

Diorang bagi banyak gila soalan masa kat dalam ni. Dan yang rajin melayan adalah baba. Macam kaunter pertanyaan sudahnya.. hahaha.

8-01012013045

I love this shot!

9-20130101_114838

Ok nak balik dah. Lama jugak kitorang kat dalam tu. Nak2 my husband. Punyalah setiap benda yang dipamerkan tu dia hayati macam mengenang kenangan pernah jadi orang istana pulak dia.. hahaha. Ok2 taklah.. baba memang pencinta sejarah dan fotografi. So faham2 sudah.

Comel pulak mak abah amik pic gitu.

10-20130101_123959

Tu dia rombongan pakcik nuar dan makcik kiah masuk istana. Cuma my brother yang no. 2 jer takde. Dia kerja shift so susah sikit nak join benda2 adhoc camni. Nak kena booking awal2 kalau nak ajak dia.

Sekian my report from Pameran Raja Kita… daaa!

4 Responses to “Rombongan pakcik nuar dan makcik kiah masuk istana”

  1. mummydearie November 28, 2013 at 2:26 pm #

    Oh, itu bukan sebab pernah kerja kat istana tetapi tengah berangan camna rasanya jadi raja..hehehe…

    • rillYs November 28, 2013 at 3:00 pm #

      haha.. betul gak cakap u.. mesti dia berangan camne feel jadi raja2 ni

  2. Myra Jay November 28, 2013 at 4:42 pm #

    Bestnyer.. sesambil tu boleh verangan jadi raja kejap ;D

    • rillYs November 29, 2013 at 3:06 pm #

      betul! sebab berangan itukan free..

Leave a Reply