Ntah apelah diorang pok pek

22 Nov

1-IMG_4480

Cantiknya pemandangan sawah padi. Masa ni kitorang on the way pergi wedding sepupu husband. Cer teka katne? Haa nun kat Seberang Perak sana. Bunyi macam jauh gila jer.. hehe.

2-IMG_4516

Masa kitorang sampai tu ngam2 jer pengantin tengah bersanding dok kat pelamin.. sambil tu ada sorang pakcik ni tengah bersilat. Hiyarghh hiyarghh haipp bunyiknya!

Pastu nampak pelamin dia wahh.. cantiknya so pinky2 gitukan.

3-IMG_4520

Kita close up sikit pengantin baru ni.. hehe.

Husband’s cousin yang gegirl tu. Comei kan.. sepadan dengan incik suami dia.

4-26102013956

Lepas dah selamat kenyangkan perut.. biasalah sesi lepak melepak sambil melenjunkan diri dengan peluh2.. phewww kata kau! Takpe free saunakan..

5-26102013965

Ini budak kicik memang bertuahlah nak dok diam sesopankan. Haruslah meneroka sekitar alam semesta. Rugi tak explore wehh lagaknya.. gamble jangan tak gamble dik.

6-IMG_4528

Pastu sape yang kena ngekor? Omaknya jugak..

7-IMG_4523

Ini bukan dah penat.. tapi sesi recharge.

8-IMG_4535

Pastu sambung balik eksplorasi.. tapi mama dah surrender.

Husband takeover. Tapi dah nama budak kecikkan.. dia ok jer kalau takde yang follow pun. Lagi dia suka adalah lari masuk semak sana sini sesorang. Kalau anak kucing memang ku biarkan jer.. anak sendiri kot.. haha tetibalah mak ko ni.

9-IMG_4536

Abang hasif yang kebosanan. Masa trip ni.. abang zarif tak ikut.

Cian dia windu abang eh!

10-IMG_4565

Gegirl tomei ni anak buah saya..

11-IMG_4573

12-IMG_4574

Ntah apelah diorang pok pek.. klako!

13-IMG_4584

Agak2 dah surut tetamu2.. kitorang pun nak minta diri jugaklah. Tapi tak balik KL terus. Kitorang balik rumah mertua dulu. Esoknya baru balik KL. Yang pangku abang hasif tu lah mak mertua saya yang sporting morting..

14-IMG_4555

Cakkk from my kusut masai cheeky boy! Daa…..!

2 Responses to “Ntah apelah diorang pok pek”

  1. mummydearie November 28, 2013 at 3:12 pm #

    Kalau saya memang dah terjerit terpekik sambil ikut anak ke hulu ke hilir buat eksplorasi. Itulah pasal selalu aje tak sempat bergambar bila bersama superheroes ni semua tau!

    • rillYs November 29, 2013 at 3:12 pm #

      the busiest job in the world is being a mom..hihi

Leave a Reply