Fasa syok sendiri gamaknya

21 Nov

Bila abah saya tak dapat nak jemput cucu2 dia balik dari sekolah, saya yang akan pergi amik diorang. Tapi pagi gi kerja tu saya kena drivelah. Selalunya gi kerja merempit dengan husband jer. Sepp bajet sambil mengeratkan kasih sayang wahh ayat..

SAMSUNG

Actually ni pic masa awal tahun dulu. Haha gila lama saya perukkan draft ni. Bila dah takde idea baru terhegeh2 nak selongkar draft. Sebbb baik ada bahan nak dibahankan.

Mahapkan muka saya yang pucat lesi itu. Sebelum keluar ofis solat asar jap pastu zasss terus pecut gi sekolah budak2. Kalau terlewat memang menangislah kau tersepit dalam jem. Tersepit???

SAMSUNG

Oh tapi sempat singgah jap balik rumah amik mak dengan lily bongsu. Sebab selalunya kalau saya yang amik bebudak balik sekolah, lepas tu mesti pergi singgah playground besau kat situ.

SAMSUNG

Husband yang kebetulan balik kerja memang lalu situ so dia singgah sekali. Pic kekanak ribena anak2 saya tak sempat nak amik sebab sampai2 jer diorang dah macam terlepas dari kurungan. Haha tensen kat sekolah ler tu.

Masa ni baby wazif belum pandai jalan. Sekarang bertuah wehh nak dok memolek cenggitu atas ribaan sambil berbuai2. Sekarang dah pandai berlari tak cukup tanah. Padahal takde yang ngejar pon. Fasa syok sendiri gamaknya…daa!

4 Responses to “Fasa syok sendiri gamaknya”

  1. suriaamanda November 21, 2013 at 9:19 pm #

    Assalamualaikum. ..
    Nice blog too..salam kenal…I follow…comel baby…geram SA tgok…

    • rillYs November 22, 2013 at 1:52 pm #

      wsalam 🙂 hai…tq sudi singgah balik sini. haa itu baby sudah besar sekarang..hehe

  2. mummydearie November 22, 2013 at 11:43 am #

    Ingatkan fasa syok sendiri maknya rupanya si anak 🙂
    Budak-budak sebaya anak-anak kita mana adanya nak duduk diam. Dengan kita-kita sekali tak boleh duduk diam, itu masalahnya.

    • rillYs November 22, 2013 at 1:48 pm #

      maknya mmg selalu gak syok sendiri tapi tak diblogkan hahaha.

Leave a Reply