Alaa tomei2 pulak saya rasa nak baca buku ni

21 Nov

Asyik ngadap pc jer bebudak ni. Haa takleh jadi ni, kata hati mama diorang..ececehhh. Ok2, straight to the point. Kitorang bawak the boys pergi MPH kat Midvalley.

1-0311201215810

Diorang take their sweet time mencari buku, saya pun ikut sama mencari gak ler.

Ada 2 books yang captured my attention..

2-0311201215814

The 1st book yang saya terjatuh cinta is Train Your Brain To Get Rich.

Pergh. Tajuk tak menahan mama oii.  Takpelah cuba jer baca..cuba cuba!

3-0311201215815

The 2nd book pulak  is Brain Rules For Baby.

Alaa tomei2 pulak saya rasa nak baca buku ni..hik hik.

4-0311201215812

Memang bertuah tau anak2 mama ni. Sampai kesudah tak jumpa jugak buku yang mana satu. Rambang mata bebenau. Bila dah grab, terpandang yang lain..letak balik, pastu buh balik yang dah grab tu. Dan begitulah berulang2 sampai saya dah habis cari saya punya. Sabo jer lah..end up dapat jugak.

Tu pun sebab dah kelaparan memasing..haha.

Sekian laporan from MPH with love.

4 Responses to “Alaa tomei2 pulak saya rasa nak baca buku ni”

  1. suriaamanda November 21, 2013 at 9:21 pm #

    Dah lama x buat aktiviti pi bookstore ni…minggu ni nak luangkan masa dgn si kembar la…

    • rillYs November 22, 2013 at 1:49 pm #

      bestnya ada anak kembar. haa pergi jangan tak pergi..

  2. mummydearie November 22, 2013 at 11:49 am #

    Hahaha… Itu taktik tu! Mereka bukan tak jumpa tapi takut mamanya suruh habiskan masa cuti dengan membaca. Cubalah bawa ke tempat yang jadi minat mereka, rambang mata pilihan sampai kita pulak nanti tak cukup duit nak membayarnya 😀

    • rillYs November 22, 2013 at 1:45 pm #

      haha memang diorang yg request nak ke sini for few times dah. i yang kata tunggu school holiday. punyalah lama tak mai sini sampai taktahu nak grab apa agaknya..hihihi

Leave a Reply