Menikmati keindahan air surut

20 Nov

Sepetang di Pantai Morib.

1-Picture 077

Asalnya kitorang plan nak pergi rumah pakcik husband jer kat Banting. Sebab mak mertua ada kat situ. Tapi bila sampai2 jer, diorang tengah lunch dan pastu siap2 nak pergi ambil angin laut kat Pantai Morib.

Vavavaaa memang pucuk dicita ulam mendatang gitu. Dah lama tak tengok lautkan. Haa i followww..

2-Picture 029

Air tengah surut, so nampaklah kotoran2 degil bermaharajalela kat tepian tu. Abang2 pulak nampak frust sebab budget nak mandi ler kekonon. Tapi kalau air tak surut pun boleh ke mandi kat sini..?

3-Picture 026

Dah tak dapat nak mandi kita posing jerlah yer anak2..

4-Picture 033

Sambil tu jalan2 tanpa hala tuju menikmati keindahan air surut. Haha..

5-24082013643

Thank you to adik sepupu husband yang rajin melayan baby wazif..

6-Picture 038

Incik suami dan mak mertua saya. Dah macam couple pulak. Hihi..

7-Picture 055

Kesian tengok abang2 dok berpeleseran. Bagilah diorang main bubble2 ni..

8-Picture 066

Kejap duduk kejap bangun. Seb baik tak terlentang baring..

9-Picture 069

10-Picture 023

Nenek mertua dan mak mertua..

11-Picture 090

Adik buat muka tak boleh blah..

12-Picture 060

Highlight untuk entry ini ialah air milo ais. Gila sedap tengah2 panas terik mentari tu dapat sedut sambil ditiup angin sepoi2 bahasa. Pergh cakap lu! Kemain bersyukur dapat rasa nikmatnya..daa!

6 Responses to “Menikmati keindahan air surut”

  1. Dazzleliciousmummy November 21, 2013 at 9:02 am #

    Macam best jugak jer..parents kt Klang pon weolss x penah smp..huhu

    • rillYs November 21, 2013 at 2:24 pm #

      hihi utk santai2 oklah cuma a bit boring

  2. mummydearie November 21, 2013 at 11:27 am #

    Perghhh…milo ais, saya pun suka. Tak payah tunggu panas terik, ribut taufan pun saya boleh aje minum milo ais 😀

    Malu nak kata, sebenarnya tak pernah lagi sampai ke Pantai Morib ni. Nampak macam best pulak!

    • rillYs November 21, 2013 at 2:12 pm #

      all time feberetkan milo ais ni. alaa awak pantai morib ni boring sikit, lagi syok pd

  3. atty November 21, 2013 at 3:48 pm #

    milo ais mmg feveret tu .
    adui ..tertiba tekak nak milo ais gak nie.

    • rillYs November 22, 2013 at 1:53 pm #

      milo ais kat mamak skrg mahal dah kakty. tetiba 😀

Leave a Reply