Mama boleh gantung uniform jadi robot

14 Nov

Alhamdulillah, left 1 day jer lagi hari sekolah untuk 2013.

Mama boleh gantung uniform jadi robot for plus minus 2 months!

1-09102013879

Hahaha gelak dulu tengok pic anak2 mama kat atas ni.

Masa ni last day diorang punya final exam. Taktahu nak bagitahu lega camne gamaknya. Sampai kena posing weird camtu.

2-11102013880

Pasni mesti rindu nak dengar riuh rendah students tiap kali hantar diorang.

3-07102013877

Tapak assembly ni pun sunyi kejap nanti especially dari laungan guru disiplin.

Tiap kali bagi speech tak perlu pakai mic I tell U.

4-07102013878

Uncle yang jual cikedis kat luar sekolah ni pun kena cari port lain

5-11102013881

Alhamdulillah lagi sekali. Tahniah anak2 mama berjaya harungi pembelajaran darjah 1 & 2 tahun ni. InshaAllah tahun depan naik darjah 2 & 3 pulak. U guys’re growing up so fast! Sobsss…

Mama doakan kejayaan both of u. Amin…

5 Responses to “Mama boleh gantung uniform jadi robot”

  1. atty November 15, 2013 at 12:23 pm #

    salam lily.
    kan main lg happy muka memasing
    dah abis exam ye.
    lepas ni cuti sekolah lak..lg ler happy .

    • rillYs November 19, 2013 at 5:38 pm #

      wsalam kakty. aah kemain ‘kita enjoy’ lagi diorang hik2. maknya pun nompang ler sama

  2. mummydearie November 15, 2013 at 2:20 pm #

    Kalau tengok anak-anak membesar ni rasa macam sekejapnya masa berlalu. Memang tak cukuplah nak bermanja-manja dengan mereka (bukan mereka yang nak bermanja dengan kita ye)

    • rillYs November 19, 2013 at 5:38 pm #

      memang laju sangat masa dok speeding. tetiba rindu nak ber-baby lagi. eh?!

      • mummydearie November 21, 2013 at 11:28 am #

        Eh, eh, eh…lain aje bunyinya tu!

Leave a Reply