Teman atok nenek kat kampung

12 Nov

Anak saya yang no. 2, abang hasif suka sangat masuk kebun kat kg.

1-2108201112122

Husband pula memang nak semua hero dia ada budak kampung punya spirit.

Tapi nampak gaya so far abang hasif jer yang camtu.

2-2108201112118

Masuk celah bedah semak camne pun. Dia redah.

Mama dia dari jauh berdoa supaya tak jadi benda tak diingini. Amin.

3-2108201112124

Masa ni cuti sekolah end last year. Kitorang hantar dia balik kampung. Dia request nak stay sana seminggu. Alaa maknya pula yang touching. Takpelah pejam celik kejap jer seminggu tu.

4-2108201112125

So, minggu depan dah start cuti sekolah end 2013. Dia request lagi sekali tapi kali ni nak stay lama sikit. 20 days perhaps. Alaa lagi sekali kata maknya. Takpelah teman atok nenek kat kampung ok. Tapi tak plan lagi weekend bila nak hantar dia. Hik hik. Memang dok countdown jer lah dia sok tu.

2 Responses to “Teman atok nenek kat kampung”

  1. mummydearie November 15, 2013 at 3:37 pm #

    Saya memang tak boleh berjauhan dengan anak-anak. Memang tak dapat permissionlah kalau nak bermalam tanpa maknya ni. Anak-anak saya memang takda langsung spirit kampung-kampung ni dahnya seharian menghabiskan masa dalam rumah aje depan komputer. Langsung tak thrill. Ingatnya cuti ni nak bagi mereka melasak lebih sikit.

    • rillYs November 19, 2013 at 5:36 pm #

      anak saya yg sulung mmg hantu pc. yg second ni jer beria suh htr kg. hai laa tgklah bila mama ada mood hahaha

Leave a Reply