Port yang paling indah untuk berbaringan

7 Nov

Time to selit lagi kisah raya.

Destinasi kali ni ke Banting, rumah bapa sedara hubs. Few candid pics…

1-Picture 021

Aunty, MIL, hubs’ cousin and cheeky boy.

Kitorang dok melepak kat pintu sambil tunggu yang lain siap nak gi Morib.

2-Picture 001

Port yang paling indah untuk berbaringan i tell u

3-Picture 004

4-Picture 013

Anak buah, trisya the princess

5-Picture 017

From banting with love. Melopong anak teruna mama tengok hape tu?

6 Responses to “Port yang paling indah untuk berbaringan”

  1. Myra Jay November 8, 2013 at 8:01 am #

    Memang bawah rumah macam tu port paling best dan nyaman sekali 😀

    • rillYs November 8, 2013 at 5:33 pm #

      kan? lagi2 time tengah banyak angin. pergh!

  2. tia brangking November 8, 2013 at 10:16 am #

    best kalau main pondok-pondok kat situ….

    • rillYs November 8, 2013 at 5:32 pm #

      yerlah sis..best jer kena tiup angin

  3. mummydearie November 8, 2013 at 12:01 pm #

    Anak mama tengah cari port untuk main ler tu…

    • rillYs November 8, 2013 at 5:32 pm #

      apelagi…hihihi

Leave a Reply