Baru bangun tidur i tell u

23 Oct

20hb Oktober yang lepas, hari lahir mak saya yang ke 62 tahun.

So adalah buat mini celebration sikit.

1-IMG_4218

Wording kat fruit cake tu berbunyi…

“Happy birthday wazif  1st & nenek 62nd”

2-IMG_4215

Saja include nama wazif sebab nak bagi potong kek sesama dengan nenek.

Padahal birthday dia yang 1st dah 2 bulan berlalu gasaklah dik ehh hehehe.

Few candid pics masa malam mini celebration tu…

3-IMG_4224

Abang hasif kat belakang tu pun ada hati nak potong sekali gayanya.

Wazif pulak adalah ala2 blur sebab baru bangun tidur i tell u.

4-IMG_4256

Abang zarif ni toksah cakaplah. Dia amik port masa nak makan kek jer.

5-15102013899

Abanglong dan abangah saya yang happy nape ntah hihihi.

Adik saya dan husband dia yang kat seremban tu pun ada balik sekali.

Happy sebab cukup korum semua malam tu!

6-IMG_4253

Wazif kena gomol dengan maksu shirah yang tengah cuti sem

7-IMG_4232

Last but not least, selamat hari lahir mak.

Semoga sentiasa dilindungi dibawah rahmatNya, amin.

6 Responses to “Baru bangun tidur i tell u”

  1. Lyn Yusoff October 23, 2013 at 8:46 pm #

    lama tak comment kat sini..
    anak u dah setahun?? cepatnya..
    rasanya mcm baru jer u bersalin..

    • admin October 24, 2013 at 2:20 pm #

      yes dear dah setahun 2 bulan, hehe..

  2. mummydearie October 24, 2013 at 10:38 am #

    Selamat Hari Lahir untuk kedua-duanya. Tak terlambatkan nak ucap 😀

    • admin October 24, 2013 at 2:19 pm #

      thank you!

  3. Myra Jay November 1, 2013 at 8:16 am #

    Happy belated besday to your Mum 🙂

    Moga diberi kesihatan yang baik 😀

    • rillYs November 6, 2013 at 4:50 pm #

      amin, thanks dear.

Leave a Reply