From Seremban with lep

18 Oct

Sebelum citer pasal raya haji, saya nak selit satu entry raya puasa.

1-18082013583

Lokasi kat Seremban rumah adik saya.

Kes menunggu orang lain siap kemain lama.

2-18082013586

Adik bongsu yang tengah cuti semester sekarang.

3-18082013588

Lokasi kat rumah sepupu. Sebelah taman jer. Hihi.

4-18082013589

Riangria suasana hariraya.

5-18082013591

Anak sepupu saya. Cutekan?

6-18082013595

Anak saya. Yang tak reti diam walau seminit.

7-18082013587

From Seremban with lep.

8 Responses to “From Seremban with lep”

  1. nUR_rOsALiNdA October 18, 2013 at 5:43 pm #

    Selamat Hari Raya kak.. Hehehehe~

    • admin October 18, 2013 at 6:12 pm #

      selamat hari raya kembali dear. heee…

  2. suezen October 21, 2013 at 9:19 am #

    budak bj biru tu..mata boolat….comel

    • admin October 21, 2013 at 3:55 pm #

      heee tenkiu aunty!

  3. mummydearie October 21, 2013 at 11:00 am #

    Saya memang akan hilang mood kalau menunggu, lebih-lebih lagi kalau kita yg beranak kecil dah siap, orang yang bujang dan takda anak kecil, tak siap2. Memang kena tinggallah nampaknya.

    Si kecil tu memang tak reti diam yek, sama mcm anak saya. Mereka tak mahu maknya dok rehat-rehat tak buat apapun kat rumah!

    • admin October 21, 2013 at 3:55 pm #

      kalau kita yg lambat siap takpelah gak yer tak hahaha

  4. mysha October 21, 2013 at 4:41 pm #

    Salam perkenalan.. Mekaceh singgah kat blog saya tu..

    Haishh bab tggu orang nih mmg malas… tp slalunya dalam family sy yang slalu siap lmbt ekekeke

    Budak tecik tu bukan men lagik dia mengodek lubuk menan tu ek hik

    • admin October 22, 2013 at 4:17 pm #

      thanks sudi singgah sini jugak hehe

Leave a Reply