Sempat lagi saya nak wishkan

17 Oct

Dah dua hari berlalu aidiladha. Sempat lagi saya nak wishkan.

IMG_4305

Selamat menyambut hari raya haji semua.

Kisah raya haji saya dan empat hero kat atas tu nanti saya update yer.

Daaaa…!

2 Responses to “Sempat lagi saya nak wishkan”

  1. mummydearie October 18, 2013 at 11:44 am #

    Saya langsung takda cerita raya qurban ni. Tak best sangat pun raya this time. Kat KL aje. Makan, tidur, tengok TV, ukur jalan. Itu ajelah kerjanya malas pulak nak buat entri raya.

    • admin October 18, 2013 at 1:59 pm #

      haha ukur jalan? saya just balik kg sebelah mak abah saya kat melaka jer. sebab raya puasa haritu dah sakan beraya kat kampung belah suami. apepun salam aidiladha to u.

Leave a Reply