Tengahari buta kata kau

10 Oct

Dah nak hujung tahun ni kan sekolah pun buatlah memacam program.

Bebaru ni buat Karnival Sukan.

1-29092013809

2 minggu sebelum masing2 bawak balik sorang satu flyers ni.

Sejak dari tu dok countdown bila nak sampai date tu.

2-29092013812

Seb baik shira balik dari kolej one nite before.

Kalau tak mahu saya sesorang kena handle 3 budak baik ni.

Baba ada hal, atok nenek ada kenduri.

3-29092013819

Sampai2 diorang kena gi kat khemah rumah memasing

4-29092013820

5-29092013821

6-29092013822

Perbarisan yang bertema. Alaa lupa nak snap rumah merah

7-29092013823

Mini zoo for rabbit pun ada

8-29092013824

9-29092013828

Tak larat nak dok kat khemah tengok show kat padang.

Gi makan dulu!

10-29092013811

11-29092013855

Wall climbing u

12-29092013826

Paintball pun ado

13-29092013848

Game section

14-29092013842

Bebudak darjah 1-3 ada sukaneka jer.

Takde acara balapan pun.

15-29092013832

Exhausted yet happy faces

16-29092013844

17-29092013841

18-29092013849

Tengahari buta kata kau

19-29092013847

Kambing golek yang menggoda jiwa

20-29092013836

Sharp pukul 12pm saya dah surrender.

Dari 7.30am kat sini. Activiti bebudak pun dah habis.

Makanya balik rumah dan pengsan zzzzzzz lah jawabnya.

4 Responses to “Tengahari buta kata kau”

  1. AreLeez October 10, 2013 at 10:06 pm #

    umah ijo tu cam peter pan ke mmg peter pan tema dia?

    • admin October 17, 2013 at 3:26 pm #

      memang theme peter pan. hihihi trend sukan sekolah sekarang..

  2. mummydearie October 11, 2013 at 1:54 pm #

    Macamana you boleh handle 3 ‘budak baik’ dgn aman? I dan 2 ‘budak baik’ di rumah ni tak pernahnya aman dunia, asyik berperang aje!

    • admin October 17, 2013 at 3:25 pm #

      hahaha sama jer kita. mana ada aman. asyik berperang jugak hihihi

Leave a Reply