Tiga2 hero pulak tu

7 Oct

Anak dah tiga ni tiap kali nak keluar berjalan mesti kena ready mental & fizikal.

Dahlah tiga2 hero pulak tu haha.

1-17082013571

Bila time diorang tidur dalam kereta kan…

2-17082013572

Fuhh aman kejap

3-17082013575

Tapi bila dah bangun, especially yang kecik ni haha all the bestlah

4-17082013576

Yang abang2 kalau bangun cranky jugak tapi sebab paham bahasakan.

Kita slowtalk diorang eloklah bangun terpisat2 buat cool jer.

5-17082013579

Tapi bagi yang belum paham bahasa ni…

Allah jer yang tahu betapa besarnya kesabaran yang diperlukan.

Tapi bila dah besar pandai pulak rindu nak jaga diorang masa baby. Ngado.

6-17082013578

Apepun tanpa anak2 tak cerialah hari2 ku.

Kalau agak2 nak hilang tahap kesabaran dengan anak2, jom tengok pic yang boleh tenangkan jiwa. Macam pic laut ni. Tak tinggal tepi laut pun takpe. Tengok pic kat google pun jadilah. Tak pun tengok video pemandangan laut kat youtube. Settle. InshaAllah…yang penting anak2 tak kena dera mental dan fizikal tanpa kita sedari.

2 Responses to “Tiga2 hero pulak tu”

  1. atty October 8, 2013 at 11:19 am #

    bukan main lagi bulu mata si adik .
    ada anak2 ni time diaorg hiruk pikuk .. mmg boleh bikin hati jadi panas..
    tapi bila diaorg takde ..sunyi pulak. 🙂

    • admin October 8, 2013 at 5:59 pm #

      setuju dengan kakty!

Leave a Reply