Tak tunggu konsert anuar zain ramai sangat audience

4 Oct

Last weekend kitorang pergi Karnival Usahawan Desa kat Putrajaya.

1-28092013792

Bawa mak abah sekali. Tapi dah warn mak awal2 banyak gila kot booths kat situ.

Takut dia tak laratkan. Tapi mak ok jer hehe alhamdulillah.

2-28092013790

Pimpin budak yang baru ‘dapat kaki’.

Memang akan jadi orang yang paling belakang sekali jawabnya.

3-28092013794

Tunggu baba cari parking.

4-28092013798

Kitorang sampai around 5pm camtu.

Alhamdulillah takdelah terik sangat dah panas tu.

5-28092013801

6-28092013802

7-28092013804

Kat booth Transformasi Belia Desa ni lama gila kot baba stay.

Last2 kitorang split. Baba gi tour sorang2 kitorang gi cari makanan haha..

8-28092013803

Terkedek2 budak kecik ni kan. Dukung jerlah seb baik abah ada boleh gilir2.

9-IMG-20130928-00170

Sampai malam kitorang kat situ.

Tapi tak tunggu konsert anuar zain ramai sangat audience u.

No comments yet

Leave a Reply