Aduhai tak henti dia pusing satu dunia

1 Oct

Since lepas raya, last weekend baru dapat gather sedara mara balik.

Kitorang jumpa kat kenduri doa selamat pakcik saya.

1-IMG_4099

Ececehhh tak tahan main control2 pulak anak2 bujang mama ni.

Baba datang naik motor, before tu dia gi repair cable minyak motor tu putus.

2-IMG_4115

Masa raya haritu wazif tak pandai jalan lagi.

Tapi masa kenduri ni dia dah pandai. Aduhai tak henti dia pusing satu dunia.

3-IMG_4105

Lepaking dibawah pokok

4-IMG_4114

Ada satu insiden. Kes kucing terperangkap. Masa tengah dok ralit sembang2 dengar bunyi kucing mengeowww tak henti2. Dah apa kes pulak. Cari punya cari punya cari rupanya dia tersekat kat lubang. Laa sian betul.

5-IMG_4122

Selagi khemah tak tutup, selagi tu kita makan dan makan

6-IMG_4136

Siap jolok buah mangga lagi kau

7-IMG_4103

Salam October dari saya dan hero2 saya..

2 Responses to “Aduhai tak henti dia pusing satu dunia”

  1. mummydearie October 2, 2013 at 11:26 am #

    Alamak ada tiga hero rupanya. Tentu penat melayan keletah mereka. Apa-apa pun enjoy aje kan bila dengan anak-anak ni.

    • admin October 2, 2013 at 3:21 pm #

      yerlah awak, kita ada 3 hero. hihihi takleh nak cakap camne pasal keletah diorang, apepun alhamdulillahkan kita ada anugerah Ilahi ni..

Leave a Reply