Tidur sampai mimpi2 bunga api

26 Sep

Stop kejap story pasal raya yang entah bila nak ending. Hihi..

Saya nak story pasal pergi tengok pertandingan bunga api kat putrajaya.

1-IMG_3866

Habis semua kaum keluarga diangkut sekali.

Barulah betul sesama menikmati kemeriahankan. Hehe..

2-IMG_3871

Sebelum pergi saja survey kat mana view yang cantik.

Mostly cakap kat PICC. Tapi kena bayar parking RM10-RM15.

Next option kat Dataran Gemilang. Free dan view pun cantik. Ok deal!

3-IMG_3877

From Dataran Gemilang, Putrajaya with love.

Lawaklah abang hasif pakai sweater atok.

Masa sampai tu hujan gerimis. Semua berpayung. Semangat2. Hihi..

4-IMG_3878

Kitorang facing kat tasik betul2 tempat bunga api tu.

5-IMG_3881

Lagi nak dekat pukul 10pm lagi excited.

Malam tu show dari China. Tak kisahlah dari negara mana janji ada bunga api.

Ok dah start yuk!

6-fwa

7-fwb

8-fwc

9-IMG_4049

Melopong anak bujang saya yang kecik.

10-IMG_4050

Pung pang pung pang dalam 25 minit dah habis.

Boleh tahan berpinaulah mata ni. Hik hik..

11-IMG_4052

Menapaklah kitorang sebab parking jauh sikit.

12-IMG_4061

Jalan nak keluar pun jem. Maka berkampunglah kitorang kejap kat tepi jalan tu.

Malam tu tidur sampai mimpi2 bunga api kata si abang. Siap tutup telinga. Haha..

No comments yet

Leave a Reply