My side punya turn pulak

23 Sep

Sambung sikit pasal raya.

Tahun ni turn beraya kat sebelah baba. Lepas puas spent beraya dengan family mertua selama 4 hari, yippie it’s my side punya turn pulak. Even dah masuk raya kelima masa tu, kitorang akan celebrate macam 1st day beraya.

Pakai baju raya, masak rendang, nasi himpit segala. Exactly macam raya pertama. Hiks.

1-IMG_3180

2-IMG_3262

Rendang mak adalah wajib.

4-IMG_3190

Kitorang gather kat rumah abang.

5-IMG_3200

6

Salam2 kitorang start dengan along (abang sulung) dan shirah (adik bongsu).

Bagi yang bujang2 dululah. Hehe..

7

Then, angah dan kakak ipar ila.

8

Baba and me pulak.

9

Adik dan husband dia idir.

10

Last but not least anak2 sayalah.

11

Mak dan abah kalau salam mesti kena gelak2 dulu. Hihi..

12

13

Boleh pulak tersama tema dengan langsir rumah angah. Haha..

14

Adik pinjam baby wazif kejap. Tapi meraung daa…

15

My beloved family!

Syukur kerana dilahirkan dalam keluarga yang bahagia ini, amin.

2 Responses to “My side punya turn pulak”

  1. atty September 24, 2013 at 9:22 am #

    alhamdulillah..kty tgk semua happy ..semoga terus bahagia.amin

    • admin September 26, 2013 at 5:10 pm #

      thanks kakty!

Leave a Reply