Jangan pegang2, nak praktis jalan ni

18 Sep

1-11082013511

Budak kecik ni kalau tidur memang aman kejap maknya dalam kereta.

Kalau tak asyik nak gi belakang main dengan abang2.

2-11082013512

Tapi tak lama, kejap jer lenanya. Ngeee!

3-11082013513

Masa ni heading to beraya kat Kuala Kangsar.

4-11082013518

Sampai2 budak ni cranky. Grrr!

5-11082013519

Jangan pegang2, nak praktis jalan ni. Hahaha..

6-11082013520

Cousins. Kakak trisya yang comel baik hati bagi wazif air.

7-11082013521

Cousins jugak. Tapi jarang jumpa sebab sarah dok nun kat seberang laut.

8-IMG_3128

Mak mertua dan anak lelaki sulungnya merangkap laki ahkak. Haha..

Eh lupa pulak nak cakap beraya rumah siapa. Kat Kuala Kangsar ni kitorang beraya 2 rumah. Satu rumah anak buah kepada biras saya nisa. Kedua rumah bapa kepada biras saya yang lagi sorang nana. Haa pening? Hihi..

9-IMG_3134

Me – biras nana – mak mertua

10-IMG_3149

Kat rumah bapa nana dapat makan durian. Sedap!

11-IMG_3167

Balik dari Kuala Kangsar singgah sapedek jap. Lapar der semorang.

12-11082013523

Oh letihnya anak mama. Malam tu juga kitorang balik KL.

Sebab esoknya dah plan nak gathering beraya sebelah family saya pula. Seronok!

No comments yet

Leave a Reply