Baru nak start pasal raya pertama ko

4 Sep

Lamanya daku pending pasal cerita raya tahun ni.

Bapak gila lama, haha. Baru nak start pasal raya pertama ko.

1-IMG_3002

Kami dipagi hariraya.

2-IMG_2993

Tahun ni beraya dengan family mertua. Tahun lepas patutnya turn kat sini tapi sebab dalam pantang, kita postpone ke tahun ni. Tambah2 pulak semua adik beradik baba beraya kat sini jugak. Seronok jadinya!

3-IMG_2986

Adik perempuan baba dan family yang kebiruan.

4-IMG_2997

Adik lelaki baba yang kecoklatan. Tu kat tepi tengah ngamuk tu ayu namanya, hehe. Pagi2 raya tu dia moody sikit, cian dia. Pastu dapat collect duit raya, ok sudah mood dia hihi.

5-IMG_2990

Adik lelaki baba yg kepinkan dan kemerahan. Comelkan dak tecik tu. Geram!

6-IMG_3088

Last but not least, adik2 bongsu baba. Kembar i tell u.  Mak mertua daku bukan sekali jer dapat kembar ni, tapi 2 kali yer. Seronok!

7-IMG_2989

Haa adik2 baba yang ni lah kembar lagi 1 tu. Kembar lain jantina.

Bertuah mak mertua dakukan, syukur.

8-IMG_2977

Ni yang daku cakap tadi moody dipagi raya. Sesi pujuk2.

9-IMG_2984

Baby wazif pun boleh tahan gak, ngamuk sebab bangun tidur.

10-IMG_3006

Dengan biras nana dan princess trisya.

11-IMG_3005

Keluarga mertua dipagi raya. Syukur dapat beraya sesama tahun ni.

12-IMG_3008

Kita tutup cerita dipagi raya dengan pic bersama hero2 daku. Daaa!

No comments yet

Leave a Reply