Seronok beraya tahun ni

15 Aug

Assalammualaikum!

Seronok berhari raya? Myrillys and family alhamdulillah, seronok beraya tahun ni tambah2 lagi dengan kehadiran baby wazif. Sibuk melayan kerenah dia jer, hiks.

IMG_3180

Lama ai tak update blog ni. Maklumlah cuti seminggu, hihi sempat update kat fb jer. Harini dah start kerja baru sempat usik sikit blog ni. Tapikan nama jer dah start kerja, mood masih beraya lagi…tu yg kelaut jer kat ofis haha. Seb baik bos paham, tak workload sangat.

Weekend ni kita sambung beraya lagi. Cerita2 raya nanti ai update yer, selamat beraya!

No comments yet

Leave a Reply