Senang shopping tahun ni, abang2 leka layan baby

1 Aug

Dah setel shopping raya?

Ai belum lagi, still in progress.

1-27072013348

Peneman2 setia bershopping di Midvalley.

Senang shopping tahun ni, abang2 leka layan baby.

2-27072013352

Ai bukan gi dengan husband and the kids jer. My siblings, my parents pun join sekali. Senang segerombolan sekali turun padang, haha. Kitorang pergi malam minggu rite after berbuka. Luckily midvalley dekat jer dengan rumah. Orang pun tak berapa nak ramai dah, ramai yang dah penat shopping siang2 tu gamaknya.

Kitorang shopping lepas berbuka, wahhh kemain semangat ler jadinya. Tak lesu gitu.

3-27072013358

Dari mula kawen sampai sekarang 38 tahun usia perkahwinan, without fail mak mesti pilihkan baju abah, abah pilihkan baju mak. Bila gi shopping dua2 kena pergi, kalau sorang tak join sampai sudahlah yang kitorang adik beradik ni pilihkan semuanya digeleng hihihi. Comel.

4-27072013357

Budak kicik yang sangat behave. Last year ikut mama shopping raya, dia dalam perut lagi. Tahun ni wahh dah pandai tunjuk nak itu nak ini. Tapi takat tunjuk jer lah, kehkehkeh.

5-27072013370

Misi malam itu sudah tamat dengan jayanya.

Kita sambung lain hari!

No comments yet

Leave a Reply