Buku encyclopedia dinosaur ni jugak jadi pilihan

4 Jul

July sudah mari! Sekejap betul masa berlalu, rasa macam baru jer shopping baju sekolah anak2. Tup2 dah lebih setengah tahun diorang sekolah.

Entry harini adalah kisah 7 bulan lepas, baru terasa nak update u see.

SAMSUNG

Teringat masa beli baju sekolah diorang kat pkns. Tahun lepas beli untuk abang sorang jer. Tahun ni excited sikit maknya sebab anak lagi sorang dah nak start primary school. Now, tetiba rasa dah tua haha..

SAMSUNG

Beli punya beli tetiba rezeki eligible for lucky draw, alhamdulillah.

SAMSUNG

Lepas pkns, merayap ke metrojaya midvalley pulak.

SAMSUNG

Shopping barang2 sekolah lain pulak. Semuanya kena beli double yor. Ya Rabbi mak budak belakang tu can see the perut gendut, haha…ampun mak baru 3 bulan deliver masa tu.

SAMSUNG

Pastu melompat pulak gi MPH.

SAMSUNG

Barang sekolah dah habis beli, ni nak grab bedtime storybook pulak.

7-2512201216045

Sukahati abanglah, buku encyclopedia dinosaur ni jugak jadi pilihan.

Abang hasif sebelah tu beli buku robot apetah. Kemain bedtime storybook korang.

SAMSUNG

From the gardens with lep.

No comments yet

Leave a Reply