Cucu2 kepada atok dan nenek

15 Mar

Dalam family, my kids jerlah cucu2 yang my parents ada so far.

My sis and bro belum ada rezeki lagi nak timang anak.

1-2112201113937---

Makanya pampered habislah budak berdua ni bila atok nenek bawak outing.

Baby wazif belum kenal erti enjoy so dia kena tinggal kat rumah.

2-2112201113938---

Bila cucu2 bahagia nenek pun bahagia

3-2112201113940---

Tak cukup pau McD diorang pau Pizza Hut pulak

4-2112201113942---

Tapi kalini demand nak take away saja.

Dengan alasan nak buy something for mama, auww so sweet!

5-2112201113944---

End up diorang gak yg haru birukan the pizza.

Sekian laporan dari cucu2 kepada atok dan nenek. Tettt!

No comments yet

Leave a Reply